בליטה במצח כתוצאה מנפילה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

18/01/2018 | 17:32 | מאת: נורית

שלום ד"ר דני ירדני, ברצוני להתייעץ אתך, בתי בת שנתיים וחצי, היא נפלה בגן וקיבלה מכה במצח וכל האזור נפוח לה ממש בולט החוצה.. הגננת שמה לה קרח והנפיחות לא ירדה לה.. האם אני אמורה לקחת אותה לרופא שיבדוק אותה שהכול תקין באזור..?! או מה עלי לעשות בנוסף לקרח וכבר עברו מס שעות מאז המקרה...

שלום נורית מקווה שבזמן שחלף הנפיחות חלפה או לפחות פחתה משמעותית. במידה ואין שיפור או שביתך מתלוננת על כאב קשה או הקאות כדאי לקחת אותה לבדיקת רופא בהקדם. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים