קרניוסיטוזיס נותח לפני שבועיים.

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

26/12/2017 | 09:31 | מאת: לימור

שלום . הייתי רוצה לדעת כמה זמן לוקח החלמה מניתוח. ורגישות בראש. הילד כבר שבועיים לאחר הניתוח איך עדיין יש אי נוחות ולא עושה חלק מפעילות שהיה עושה. הילד בן 7 חודשים. ומתי יוכל לחזור לישון על הבטן.תודה רבה.

26/12/2017 | 09:34 | מאת: לימור

שאלה נוספת בבקשה עם רואים באולטרסאונד חיבור של העצמאות ולי לא נאמר דבר רק גילו בלידה העם זאת רשלנות רפואית???

שלום לימור ראשית חשוב לי שתדעי שאני לא נוירוכירורג ולכן כדאי שתתיעצי עם רופא בתחום והכי טוב עם המנתח. ככלל שבועיים לאחר ניתוח עדיין סביר שהמקום יהיה רגיש ולמיטב ידעתי במרבית המקרים עדיף שכיבה על הגב אך מותר גם על הבטן. בנוגע לשאלה אם היתה רשלנות כדאי להתייעץ רק עם נוירוכירורג. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים