נפיחות איבר המין לתינוק בן חודש וחצי

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

10/11/2017 | 00:23 | מאת: נדב

לבני בן החודש וחצי יש נפיחות בעור מתחת לכיפה, הוא נימול. לדברי הרופא זה כלום לדעת המוהל זה בצקת וצריך לבקש מהרופא את התרופה הזו hycomycin

שלום נדב האם מדובר בנפיחות חדשה או כזו שעוד לא חלפה מאז הברית ? המשחה יכולה להועיל בחלק מהמקרים אך לפעמים הנפיחות נגרמת מהצטברות של שומן מסוג סמגמה שאותו רצוי לנקז. ברצוני להבהיר שמבלי לבדוק התשובה שלי לא שלמה ולכן כדאי שגם כירורג או אורולוג ילדים יבדוק אותו. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים