הסרת דבק של פלסטרים ושל אלקטרודות egc

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

06/11/2017 | 22:15 | מאת: שמואל

הנכד שלי עבר ניתוח. על הגוף נשארו סימנים ושאריות של דבקים של פלסטרים ושל אלקטרודות של האקג. יש שאריות במקומות שונים בגוף. כיצד ניתן להוריד את שאריות הדבק בלי לגרום לכאב לתינוק ובקלות. תודה.

שלום לסבתא הדבקים האלה לפעמים באמת מציקים לתינוקות. בבתי החולים יש תכשיר שמשמש להסרת הדבקים וקרוב לוודאי שניתן להשיגו גם בקופות החולים. עד אז אפשר לנסות להסיר את הדבק בעדינות ולאט עם מי סבון פושרים. בברכה,

21/07/2021 | 21:03 | מאת: אבי

נו באמת?! נראה לך שמים וסבון יסירו את הדבק? ואם כן, נראה לך שהיא לא ניסתה את העצה הבסיסית הזאת? לפעמים אפשר להגיד שפשוט לא יודעים.

27/10/2022 | 17:00 | מאת: מאיר

טינר מוריד את זה בקלות, שאר החומרים לא עושים כלום

29/10/2022 | 21:16 | מאת: דני ירדני

שלום רב הדבק שנשאר ירד בעצמו בימים הקרובים ולכן אפשר לזרז את התהליך ברחיצה עם מי סבון אך לא כדאי להכאיב. בברכה

25/11/2022 | 19:06 | מאת: אהובה

לא לעניין לכתוב תגובה כזאת, הוא בכל מקרה רופא שעונה לך ולא חייב לעשות זאת

מנהל פורום כירורגיית ילדים