הדבקת חתך. דבק לא יורד.

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

07/10/2017 | 21:47 | מאת: רוני

שלום רב ביתי בת חמש עברה הדבקה של חתך בסנטר ברוחב של סמ. על ההדבקה סגרו בפלסטר מיוחד לבן. עברו כבר שמונה ימים והוא לא יורד. הרטבתי המון והוא ממש דבוק לגלד. האם יש חומר מיוחד להוריד? האם לחכות שיפול לבד? האם אפשר להיכנס לבריכה? תודה רבה

שלום רוני במהלך השבוע הקרוב הדבק יספג והפלסטר ירד, ניתן לעזור לו לרדת אך רצוי לא למשוך כדי שלא יכאיב ושהחתך לא יפתח. לבריכה הייתי ממתין לפחות שבועיים ורצוי שרופא יבדוק את ביתך לפני שתיכנס כי לפעמים כדאי להמתין יותר. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים