יציאה רירית עם כתמים ורודים

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

30/08/2017 | 17:07 | מאת: מיקה אגמון

גסטראנטרולטג כבר שבועיים שיש לי את כל התופעות שהזכרתם כאן. לא נמצאו חיידקים בצואה רק ריר. היציאות כאילו עצירות אבל אין עצירות רק שלשולים וכאבי בטן. הכל התחיל מזה שלקחתי אנטיביוטיקה בשם זינת, קיבלתי שלשולים וכאבי בטן חדים כמו חרבות. יש התעלפויות וחולשה בל תתואר. אני לא יכולה ללכת למיון כי רמת החיסון שלי שואפת לאפס. מה לעשות?

שלום מיקה איני מצליח לראות את הבעיות שמהן את סובלת. אני כירורג שמטפל בילדים ויתכן שהעברת את השאלה אלי בטעות. אשמח לעזור אם תפרטי שוב את הבעיות. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים