גולות בראש ואחת בצוואר

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

08/08/2017 | 10:10 | מאת: שרון

היי יש לי גולות בראש היה לי בערך 4 אחת נעלמה ואחת התקטנה אבל הם לא עברו ובאמצע הצוואר יש לי עוד אחת ואחת מאחורי האוזן שמאל שממש כואבת אני מממששש לחוצה מזה????

שלום שרון את מתארת מגוון של "גולות" באזור הראש והצואר. גולות כאלה הן לרוב בלוטות לימפה או ציסטות אך יכולות להיות גם ממקור אחר. מציע לך לגשת לרופא המטפל שיחליט אם יש צורך בבדיקות נוספות או טיפול אנטיביוטי לבלוטה הכואבת. במידת הצורך הרופא יפנה אותך לייעוץ עם רופא נוסף. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים