מחירי עדשות מגע בארץ
דיון מתוך פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע
שלום לכל האופטומטריסטים ! רציתי להעלות כאן נושא. המחירים של עדשות מגע בארץ הוא ממש ב-ע-נ-נ-י-ם !!! בלי ספק! אני אישית כבר 3 שנים מרכיב עדשות מגע חודשיות ותמיד מזמין אותן מהאינטרנט , בלי לחשוב פעמיים! למה לקנות עדשת מגע בארץ כשניתן לקנות באותו מחיר 3 עדשות מאותו סוג ובאותה איכות בדיוק?!?!?!?!?! הנה דוגמאות להבדלי המחירים: פוקוס נייט אנד דיי (העדשות שאני מרכיב... עדשות מעולות אני חייב לציין :) ) - בארץ: 600 שקל ויותר לעיתים. בחו"ל: מצאתי מקום שמוכר אותן (כולל משלוח) ב-270 שקלים בסה"כ. עדשות ACUVUE המפורסמות: בארץ: 160-180 שקלים. בחו"ל: 60-70 שקלים!!! עדשות שנתיות פשוטות: בארץ: 400 ש"ח. בחו"ל: 50 דולר לזוג, ופחות. FREQUENCY 55 ASPHERIC: בארץ: 270 שקלים. בחו"ל: 60 שקלים! אז בבקשה מכל האופטומטריסטים, אל תתפלאו אם חלק לא קטן מהלקוחות פשוט פונים לאתרים בחו"ל להזמין משם את העדשות , הם פשוט חושבים בהיגיון וחושבים על הכיס שלהם בראש ובראשונה! אני לעולם לא התאכזבתי מהעדשות שהזמנתי מחו"ל, הן באותה איכות ואתם מקבלים עד הבית עדשות זהות לאלה שהינכם משיגים אצל האופטומטריסט. מה שנכון זה , שתמיסות לעדשות מגע כן שווה לקנות בארץ! בכלליות, צריך לעשות כאן שינוי, שהמחירים בארץ יירדו בצורה דראסטית, ומהר, זה נשמע לי ממש ניצול לדרוש מחיר משולש ויותר עד אותה העדשה ... !!! מקווה לשינוי. תום.
שלום תום, זה ממש חוסר אחריות משווע מצידך להמליץ על רכישת מוצר רפואי דרך האינטרנט, מקווה שהרבה לא יקשיבו בקולך. 1. מוכר לי מקרה ספציפי של מטופלת שלי שאיבדה את ראייתה כליל אחרי שהזמינה עדשות מחו"ל, בעקבות זיהום חיידקי קשה. 2. אין לדעת מה מקור העדשות, מיהו הסוכן, כיצד ובאיזה תנאים העדשות הוחזקו ויובאו לארץ (למשל בחום קיצוני). 3. מי ישמור על העיניים ?! מי יבדוק שאין נזק מצטבר בהרכבה ?! מי ייתן שירות והחלפת העדשות במידה ויש בעיות ? 4. לקח לחיים --- מה שקונים בזול....בסוף עולה ביוקר !!! בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט-קליני
טוב נו לא ציפיתי להודעה שונה מזו מאופטומטריסט שהרי עבורו אנשים כמוני שמזמינים עדשות מגע מהאינטרנט הם הפסד כספי... אז ככה, אינני רוצה להתייחס כאן למקרים ספציפיים שהרי אינני יודע פרטים על המקרה. כל שאני יכול להגיד זה שאני מרוצה מההזמנות מהאינטרנט שאני עושה וכך גם משפחתי וחבריי, כל העדשות שהגיעו הגיעו בסדר גמור, בדיוק כמו בחנות האופטיקה! בנוסף, אני קונה מספקים מוכרים באינטרנט ולא מאתרים מעורערים... לגבי ה"מי ישמור את העיניים" - התשובה לכך היא רופא עיניים... במקרה שיש בעיות, שקורות 1:100 מקרים אולי, פשוט זורקים את העדשה ומחליפים בחדשה... גם בארץ לא יחליפו לי את העדשות , מניסיון! תום.