ניתוח לייזר לשיפור ראייה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

03/05/2003 | 04:06 | מאת: יואב

שאלתי היא , אם אני לא רואה טוב מרחוק וראייתי נחלשה,אני מתבייש להרכיב משקפיים,האם ניתוח לייזר לתיקון ראייה יכולה להתאים גם למי שלא מרכיב משקפיים,אבל סובל מראייה חלשה, ושאלתי השנייה מה עלות הממוצעת לניתוח לייזר בשתי העיניים.

03/05/2003 | 10:33 | מאת: אייל ברקו - אופטומטריסט

שלום יואב, באופן תיאורטי הניתוח מתאים גם לך. באופן מעשי, הייתי ממליץ לך להיבדק אצל אופטומטריסט, ואח"כ להיות במעקב לפחות שנה-שנה וחצי לראות שהמספר יציב, ורק אז לשקול את הניתוח. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט-קליני.

04/05/2003 | 14:15 | מאת: דורית

המספר שלי במשקפיים הנו די גבוה , אופציה לניתוח נראה לי קוסם מאוד. בבדיקה , נמצאתי מתאימה אולם לשיטה של עין אחת בכל פעם . השיטה נשמעת לי ישנה . האם השיטה מתאימה לאנשים בעלי מס' גבוה (7-) ? האם התוצאות מבטיחות ראייה 6/6 ? מהם הסיכונים ? ומהם הסיכויים שהניתוח לא יצליח ? תודה מראש, דורית.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע