שלום ותודה על עזרתכם עד כה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

01/08/2002 | 15:34 | מאת: רבקה

מגיל צעיר ידוע אצלי על עין עצלה. לאחרונה כשאני מציירת, אחרי כמה זמן אני מתחילה לראות כפול. הלכתי למומחית לפזילה והיא קבעה לי משקפיים שבעין אחת זכוכית רגילה ובשני עדשה במס' 2.5 (בעין אחת אני 0.5 ובשניה 3) כבר שבוע אני איתן ורואה לא טוב איתן. מטושטש ומציק. אם זה עניין של זמן ומתרגלים- אני אהיה סבלנית אך דאגתי היא כי זה גורם נזק. מדוע לא התאימה לי עשה במס' 3 אם זהו במס' שלי? תודה (כשאני מורידה בערב את הממשקפיים אני מרגישה מוזר- כאילו העינייים קופצות. אינני יכולה להתמקד)

02/08/2002 | 00:37 | מאת: אייל ברקו - אופטומטריסט

שלום רבקה, הרכבת משקפיים בגילך לא תגרום כל נזק. האם המספרים הם (+) או (-) ? מה חדות הראייה בכל עין ? מהו סוג הפזילה ? פנימה ? החוצה ? השלימי לנו את הנתונים וננסה לענות לך. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט-קליני.

02/08/2002 | 16:02 | מאת: רבקה

ובכן קודם כל אינני יודעת באיזה גיל אתה חושב שאני- אך בכל מקרה אני בת 22 המס' הם + אינני יודעת אם פנימי או חיצוני. מה זה חדות ראייה? איך אני יכולה לברר את הפרטים הללו?

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע