משקפיים עם הבדלים בין העיניים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

07/12/2016 | 19:34 | מאת: מלי

אני בת 54. לאחרונה קיבלתי משקפי מולטיפוקל חדשים המותאמים למצבי הנוכחי. מבחינת הראיה לרחוק המספרים הם בעין אחד 9 ובעין השניה 2 (בעקבות ניתוח קטרקט). ניסיתי להתרגל למשקפיים החדשים, אבל אני לא מצליחה. אני מקבלת סחרחורות לאחר זמן קצר. וגם מפריעה לי ההשתברות של הזכוכית בצד החיצוני של המשקפיים בעין הגרועה (למרות שעשיתי זגוגיות דקות עד כמה שאפשר, הזכוכית מאד עבה). האם אפשרי להתרגל למשקפיים עם פער כל כך גדול בין העיניים? מה מקובל לעשות במקרה כזה שלא ניתן להסתגל (מדובר במשקפיים בעלות גבוהה)?

שלום, לא מקובל להכין משקפיים עם הפרשים כאלו גדלים אלא בלית ברירה. אנא צרי איתי קשר טלפוני , התשובה והאופציות מגוונות וחלקן מורכבות. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע