כלזיון

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

07/06/2004 | 14:12 | מאת: איילת

אני סובלת מכלזיון מחודש אוקטובר 2003, עברתי ניתוח אחד ללא הצלחה כניראה שהמקום היה עדיין עם דלקת. הבעיה אצלי שלמרות אנטיביוטיקה, טיפות, משחות עניים, קומפרסים חמים אני לא מצליחה להתגבר על הדלקת ולכן לא יכולה לעבור את הניתוח. מה עושים???

10/06/2004 | 20:59 | מאת: אני

תנסי לנקות את העיניים עם EYE CARE של ד"ר פישר, והכי חשוב - לא לגעת עם האצבעות בעיניים!!! למרות שהשתמשתי בהרבה מאוד תרופות (משחות, טיפות, ליד קייר וסבון ללא סבון), רק שילוב של שני הדברים הנ"ל פתר לי את הדלקות ובעקבות כך כבר אין לי שעורות.

11/01/2005 | 23:02 | מאת: דליה

שלום רב, יש לי כלזיון בעפעף התחתון של עין שמאל כבר למעלה משנה וחצי. הכלזיון נוטה לכיוון האף. רופא העיניים לא המליץ לי לעבור ניתוח להוצאתו, כשם שזה עלול לפגוע בתעלת הדמעות ולגרום לדימוע יתר. שאלתי היא: מהן ההשלכות של פגיעה שכזו? האם דימוע יתר מסוכן? האם זה אומר שאדמע באופן מתמיד? האם זה כרוך בסכנת איבוד נוזלים באופן קריטי? תודה מראש, דליה.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע