R.P

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

01/03/2004 | 11:41 | מאת: חיה

שלום, אני סובלת כבר שנים רבות ממחלת ה R.P שפגעה קשות בשדה הראיה שלי. לאחרונה שמעתי על טיפול ניתוחי באמצעות טכנולוגיה שנקראת Alloplant Biomaterial. זו טכנולוגיה שכנרא הומצאה וקיים ברוסיה. האם יש אפשרות לקבל הסבר על הטיפול והאם ישנם מספיק נסיונות שהוכחה בהם הצלחה לעצור את התפתחות המחלה? תודה.

05/03/2004 | 09:50 | מאת: ד"ר רוזנבאום

שלום חיה, מדובר בהצעה לטיפול כימי בשתלים על מנת להקטין את האנטיגניות שלהם ובכך למנוע דחייה ואת הצורך במתן תרופות המדכאות את המערכת החיסונית. למיטב ידיעתי אין עדיין יישום בהשתלת רשתית.

13/03/2007 | 15:29 | מאת: משה

אני משה עברי שמעתי על בית חולים אלופנט שברוסיה ושנתיים אחרונות עברתי שלוש פעמים ניתוחים בעינים בהפרשי זמן בין כל ניתוח היא כחצי שנה המטרה עיקרית היתה יציבות המחלה שלא ידרדר וכך היה אחרי כל ניתוח שעשיתי בדיקות קפדניות האוץ והמצב ברוך השם טוב ויציב לפרטים נוספים נא לפנות לפלפון 0522891321 ובהצלחה !

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע