גירגור מלח

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

23/06/2008 | 02:01 | מאת: georgeg

שמעתי בעבר שמומלץ, בנוסף לצחצוח השיניים, לגרגר מים עם מלח כל לילה לפני השינה, למניעת בעיות חניכיים. האם יש אמת בנושא ? איזה מלח יש לרכוש ?

23/06/2008 | 11:22 | מאת: ד"ר יורם רוזן

כל דבר טוב במידה!!! אנשים הסובלים מיתר לחץ דם צריכים להיזהר ממלח.אין לנו עליך פרטים כך שהתשובה היא כללית

22/07/2008 | 14:02 | מאת: יונתן נפש

שלום, החניכיים שלי החלו לכאוב ולדמם בעת ציחצוח שיניים לפני כארבעה ימים- נאמר לי שבעת ביצוע ניקוי שיניים ע"י השיננית בעוד כיומיים יכאב לי מאוד - שאלתי היא האם ניתן להבריא במידה מסויימת את החניכיים באופן כלשהוא לפני ביצוע ניקוי השיניים ולהימנע מהרדמת המקום בעת הטיפול ? יונתן

30/07/2008 | 23:25 | מאת: ד"ר יורם רוזן

הפתרון לכאב בזמן טיפול הוא הרדמה מקומית

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד