השיטה החדשה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

07/06/2008 | 23:57 | מאת: ישראל

שלום, כמה שאלות. 1.כמה זמן השיטה קיימת ? 2.האם מתאימה לכולם? 3.יש הגבלה לגיל המטופל? 4.מהם חסרונות השיטה? 5.ראיתי מספר מודעות בעיתונות וכולם טוענים לבלעדיות.. למי להאמין ? ישראל ( בן 70 )

08/06/2008 | 14:44 | מאת: ד"ר יורם רוזן

השיטה קיימת למעלה מ-12 שנים מתאימה לרב האוכלוסיה, המגבלה של השיטה היא בעצם היתרון מול השיטות המסורתיות קרי ,עובי עצם של 5 מ"מ וגובה עצם של 10מ"מ בין הניבים, אין מגבלת גיל, אין בלעדיות לשיטה ,יש רק מרפאה אחת שהיא בשת"פ עם קליניה מאלו, ממליץ להאמין רק בקדוש ברוך הוא!!! בהצלחה וחג שמח מד"ר רוזן

09/06/2008 | 00:21 | מאת: שלומית

שלום ! ההמלצה להאמין רק בקדוש ברוך הוא היא המלצה לגיטימית, אך לא קשורה ישירות לעניין השתלות שיניים :-) נכחתי באירוע שבו נכחו מומחים אחדים לרפואת שיניים והעבירו סידרת הרצאות. נאמר שם בפירוש שהשיטה שאותה אתה מייצג כאן , מתאימה רק לחלק קטן באוכלוסייה. השאלה היא איך אדם מן היישוב יכול להתייחס לדעות המנוגדות הללו? דרך אגב, כשם שבטיפולי שיניים מורכבים בהרדמה מלאה, אחת הבעיות היא שאין את הביקורת הנחוצה לאחר כל שלב טיפולי בנפרד, כך גם אני רואה את הבעייתיות בשיטתך, שהרי במקרה של עקירה למשל, לא ניתנת האפשרות להחלמה של המקום לפני השתלת השתל. האם אתה חושב שהחלמה כזאת אינה נחוצה? היא מיותרת? חג שמח

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד