שאלה למנהל הפורום

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

04/06/2008 | 00:13 | מאת: רונית

לד"ר רוזן שלום רב, יש לי שאלה בקשר לשתלים, לפני זמן קצר ביצעתי שתי עקירות וארבעה שתלים, כתוצאה מהעקירות ככל הניראה והצבת השתלים באותו הטיפול, השתלים הורדו לאחר שבוע (לא קל) עקב (סיבוך) דלקת חריפה שהיתפתחה, (כרגע ניפיחיות ותפרים). שאלותיי הן, כמה זמן עליי לחכות, ויהיה הזמן הטוב ביותר לבצע ניתוח שתלים חוזר, והאם לאור העובדה שהשתלים הוצאו, תיתכן נסיגה, אי קליטה סבירה או היחלשות בגלל ניתוח משני באותו אזור, או שאין שום קשר וחשש לכך? מהם ההכנות הטובות והיעילות ביותר שעליי לעשות ולעבור לפני הניתוח המשני? ושאלה אחרונה, האם זה נהוג או רצוי לעבור עקירות ושתלים באותו הטיפול, מכיוון שלא חסרים לי עוד ארועים כאלה בעתיד הקרוב? אשמח לישמוע כל דעה בנושא,תודה מראש.

08/06/2008 | 14:23 | מאת: ד"ר יורם רוזן

אתחיל מהסוף,כן נהוג לבצע עקירות ושתלים באותו טיפול,מאחר שהפרטים כללים מדי זמן ההמתנה יכולה לנוע בין 2-6 חודשים להשתלה הבאה. בהצלחה חג שמח ד"ר רוזן

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד