ספיגת עצם בלסת עליונה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

12/07/2016 | 20:45 | מאת: טל

שלום רב.לפני 14 שנים עברתי עקירת 2 שיניים הקדמיות בעקבות נפילה חזקה במיוחד( לאחר אי הצלחה של טיפול שורש וניתוחי אפיסקטומי).הורכב לי גשר חרסינה מניב לניב שמסתיר את 2 השיניים שנעקרו. בפעם האחרונה שביקרתי אצל רופא השיניים הוא הסביר לי שהלסת העליונה הקדמית מאוד דקה בעקבות ספיגת עצם.לאחרונה התחלתי להרגיש לחץ עצום באזור של חוסר 2 השיניים ואני מאוד מודאגת.שאלתי האם אפשר להמשיך להיות עם הגשר כי שאר השיניים שתומכות בו טובות? ושנית האם בעקבות ספיגת העצם החניכיים מקדימה יכולות להישבר/להיסדק משום שהן דקות מאוד. תודה רבה וערב נעים

15/07/2016 | 10:08 | מאת: ד"ר אילן לוי

לטל, ספיגת עצם אינה מתבטאת לא בתחושת לחץ ולא בשבר או סדק בחניכיים. אם את חשה לחץ יש לברר את הסיבה

15/07/2016 | 17:34 | מאת: טל

תודה רבה על תשובתך.בעיקרון יש אפשרות שבגלל שאין כמעט עצם בשינים הקדמיות העליונות לא יהיו לי כמעט חניכיים למעלה או שלאחר הרבה שנים שעברו זו הספיגה המקסימלית?

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד