סוגי שתלים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

21/05/2008 | 16:55 | מאת: ע

שלום, הזכרת למעלה את חברת נובל ביוקר. האם זו חברה שוויצרית? אמריקאית? שמעתי שהשתלים היקרים ביותר מיוצרים בחברה שוודית. אם לא הטעו אותי, האם ידוע לך באיזו חברה מדובר ? האם הם גם האיכותיים ביותר? הבנתי שכל השתלים עשויים טיטניום. אם כך, מה מבדיל ביניהם ? ע

21/05/2008 | 17:53 | מאת: ד"ר יורם רוזן

חברת נובל ביוקר היא במקורה חברה שוודית(שניקראה ברנמרק) שהיתמזגה עם חברה אמריקאית (שניקראה סטריאוס) היום ההנהלה יושבת בשוייץ, אם כן מדובר על אותה חברה.נכון רב השתלים הם מטטניום ובכל זאת הם שונים,לכל המכוניות יש 4 גלגלים ומנוע והן נוסעות...האם הן אותו הדבר?

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד