שיניים שנשברות לאחר השתלת און אול פור

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

20/06/2016 | 01:49 | מאת: שירי

עשיתי השתלת שיניים בשיטת און אול פור לפני יותר מ3 שנים ההשתלה נעשתה בלסת העליונה. וההשתלה שלי נעשתה על6 שתלים. מאז ההשתלה השיניים נשברות לפחות פעם בחודש וחצי כבר סיפרתי על כך בפורום לפני חצי שנה. בהמלצת הרופא הוחלף הבסיס לטיטניום ושוב נשברת לה שן ללא שוםה תראה וללא שאכלתי משהו קשה. הרופא טוען שאין מה לעשות מכיוון שנאני שוחקת שיניים בשינה .וזאת אמר לי גם בפעם הראשונה לפני שלש שנים כשהמליץ על סד. כמובן ששילמתי הרבה כסף עבור הטיטניום ומה שקורה שאני מרגישה מתוסכלת הולכת ושבה מרופא השיניים בלי סוף מה שמעניין זה שכשאני מגיעה למרפאה יושבים עוד קליאנטים במצבי שהולכים וחוזרים בלי סוף בגלל שבירות אחרי השתלת או און פור. מוזר ביותר שלכולם הוצע סד. כמה שאלות: מה יכולה להיות סיבת השבירה לאחר השתלה זו? האם ההשתלה אמורה לגרום לשחיקת שיניים מסיבה כל שהיא? ולבסוף: מה עלי לעשות? האם להמשיך ולהגיע לרופא בלי סוף? בבקשה עזרו לי לפני ששוב תישבר עוד שן. כי הגיעו מים עד נפש. מרגישה די מרומה כמו לקנות מכונית חדשה שאיננה נוסעת ולא ניתן לתקן אותה.

21/06/2016 | 17:10 | מאת: ד"ר אילן לוי

לשירי, קורה ששן נשברת אבל אצלך התכיפות כנראה גדולה מהרגיל. השימוש בסד לילה חשוב ומומלץ ביותר לאחר מסירת שיקום All-on 4. אם איבדת אמון כדאי לשקול פנייה לחוות דעת נוספת

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד