שתלים זגומטיים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

10/05/2016 | 22:59 | מאת: מאי

הייתי מעוניינת לשמוע על שתלים זיגומטיים. הבנתי שזה הטיפול המומלץ כאשר יש בעיית עצם בלסת עליונה. מהו הטיפול? האם נעשה ביום אחד? האם יש בו סיכון? מהו זמן ההחלמה? האם נעשה בהרדמה והאם הטיפול מלווה בכאבים?

13/05/2016 | 13:19 | מאת: ד"ר אילן לוי

השתל הזיגומטי נועד לשימוש במצב שבו בלסת העליונה אין די מקום להכנסת שתלים. ההשתלה מתבצעת ביום אחד. ההחלמה אורכת כשבועיים. תופעות הלוואי כמו אחרי ניתוח - נפיחות, כאבים, דימום. יש בניתוח זה סיכונים מכיוון שהוא עובר באזור של מסלולים עצביים

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד