משך טיפול לאחר עקירה + מושג לעלויות

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

20/05/2008 | 17:57 | מאת: רונית

שלום אני בת 49 צריכה לעקור את כל השיניים ולבצע תחליף כתרים ,תותבות או מה שהחליט האם בשיטת all-on-4 אני צריכה זמן החלמה מעקירת השיניים ועד הטיפול בשיטת all-on-4. כמו כן מה סדר גודל עלות לטפול בשיטה זו לשתי הלסטות .

20/05/2008 | 23:08 | מאת: ד"ר יורם רוזן

ערב טוב לך רונית, לא,אין צורך להמתין בין העקירות להתקנת השתלים. בשיטה זו אנו עוקרים ומתקינים את השתלים באותה הישיבה וכ"כ מחברים את מערכת השיניים החדשה לשתלים. בפורום לא דנים בעלויות כספיות. בברכה ד"ר רוזן

21/05/2008 | 00:35 | מאת: שלומית

שלום, בקשר לתשובתך לרונית - בכל זאת, אולי תוכל להסביר בכמה מילים את ההגיון הרפואי, שהרי גם מי שלא רופא יכול להבין קצת. ואני חושבת שזה חשוב להסביר לפציינט . עברתי לפני כמה שבועות עקירה כירורגית לא מסובכת כלל, ולמרות זאת היה קצת דימום לאחר מכן, המקום עדיין רגיש, היה צריך להשגיח מבחינת סוג המזון וכו'.. אז איך אפשר באותה ישיבה להתקין במקום המטופל שתל ? לי הרופא אמר לחכות 3 חודשים עד שהמקום יתרפא, וזה נראה לי נכון לעשות. על אחת כמה וכמה אם נעשות כמה עקירות בבת אחת שזה כשלעצמו לא פשוט בכלל לפציינט. תודה !

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד