שתלים וביטוח שיניים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

30/04/2015 | 23:18 | מאת: עמי

אישתי מבוטחת במגדל. קיבלה אישור ל -2 שתלים בהשתתפות עצמית בלבד. השתלים עבור לסת תחתונה. שיניים במרכז. הומלץ לשדרג לדגם אמריקאי בתוספת גבוהה יותר מסך ההשתתפות העצמית. השאלה : האם ניתן לקבל אצלכם דרך ביטוח מגדל מראש שתלים איכותיים במחיר השתתפות עצמית. האם ישנה הצדקה בכלל לשדרג ? אם כן, איזה שתלים מומלצים והאם אמריקאי אומר טוב יותר? (ברזולוציה של דגם מומלץ, אם אפשר ) תודה

01/05/2015 | 10:34 | מאת: ד"ר אילן לוי

לעמי, ישנם שתלים אמריקאים מסויימים שנחשבים לטובים ביותר. ישנם שתלים מתוצרת הארץ שנחשבים מצויינים ועם אישור תקן של ה-FDA. אנחנו לא עובדים עם חברות ביטוח

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד