השתלת שיניים בשיטת all on 4

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

27/04/2015 | 10:23 | מאת: אלי

שלום רב! עברתי השתלת שיניים בשיטת all on 4 בלסת תחתונה בשנת 2010 עם שישה שתלים. ובשנת 2013 עברתי שתלים זיגומטים בלסת עליונה באותה שיטת טיפול של all on 4 במשך השנתיים האחרונות נשברו לי השיניים בלסת העליונה זו הפעם הרביעית ותמיד בחצי הפה הימני. לטענת הרופא אני שוחק שיניים למרות שאני ישן עם שומר לילה הגעתי למצב שאני מפחד לאכול האם ישנו חומר חזק יותר מהאקריל? אשמח לתשובתך נ.ב מקרים כאלו של שברים בלסת עליונה קרו למספר אנשים שאני מכיר

29/04/2015 | 12:30 | מאת: ד"ר אילן לוי

לאלי, אכן ישנן חלופות לאקריל. הרופא המטפל אחראי לתת לך את הפתרון

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד