שתלים זיגומטיים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

18/04/2015 | 21:28 | מאת: חגית

שלום.אני עומדת לעבור ניתוח בהרדמה מלאה לשיקום הפה ביום אחד מיכוון שאין לי עצם בלסת העליונה האפשרות היחידה היא של שתלים זיגומטיים.קיבלתי הצעה ללסת עליונה שתלים זיגומטיים ולסת תחתונה החלפה של כל הגשר על השיניים שלי פלוס שתל אחד.המחיר יקר ביותר. כבר שבועיים שאני חורשת את האינטרנט בחיפוש אחר מרפאה שעושה שתלים זיגומטיים בהרדמה מלאה ולא מוצאת חוץ מהמכון שהייתי אצלו. הבנתי שמיכוון שהשתלים האלה יחסית חדשים בארץ לא כולם עושים אותם. האם אתם יכולים להאיר את עניי...חייבת טיפול דחוף!

29/04/2015 | 12:35 | מאת: ד"ר אילן לוי

לחגית, השתלים הזיגומטיים מבוצעים במרפאות רבות. גם כשאין עצם זהו לא הפתרון היחיד. מכיוון שמדובר על תכנית גדולה אני בהחלט ממליץ לך לשמוע חוות דעת נוספות. נא עייני בשאלה של אלי מ-27/4

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד