גלאי מתכות

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

06/07/2014 | 14:25 | מאת: גל

היי אני בתהליך טיפול שיניים, אני כבר עם 2 שתלים ובקרוב כשיסיימו המדידות ישימו לי 2 שתלים של זירקוניה, האם הם באמת מומלצים כלכך ולא נראים כמו שתלים?(שחרחר בבסיס השןנוקרוב לחניכיים..) אני בת 22 והשתלים נמצאים בשיניים הקדמיות בלסת התחתונה ומאוד חשוב לי המראה האסתטי.. ועוד שאלה- האם אחרי סיום טיפול השיניים כשאני יעבור דרך גלאי מתכות בשדה התעופה או במקומות דומים המכשיר יצפצף בגלל השיניים? תודה רבה!!

07/07/2014 | 17:21 | מאת: ד"ר אילן לוי

לגל, עם כתרי זירקוניה ניתן להגיע לתוצאה אסתטית טובה יותר ולכן הם מומלצים לשיניים קדמיות. גלאי המתכות אינו מגיב לשתלי שיניים וכתרים בפה

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד