האם ניתן להסיר שתל?

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

18/06/2014 | 09:53 | מאת: בלינדה

שלום רב מזה 7 חודשים אני בטיפול ולא רואה אור בקצה המנהרה. החדירו לי 2 שתלים שהתפתחו לדלקת, אחרי הרבה זמן חיברו את 2 השתלים בבר, ועוד פעם היו לי דלקות וכאבים, עד שזה עבר עשו לי תותבת שמתלבשת על הבר, אבל אחרי כמה ימים נפלה. עכשיו הם מנסים לטפל בזה ואני חוששת שאם נפלה פעם עלולה ליפול מספר פעמים. הרבה זמן אני סובלת מכאבים שהחלטתי לוותר על הכלץ שאלתי האם ניתן להסיר את השתלים? ואם כן, באיזו דרך?. תודה

18/06/2014 | 21:36 | מאת: ד"ר אילן לוי

לבלינדה, השתל ניתן להוצאה. עפי"ר פשוט מבריגים אותו בכיוון ההפוך. אם הישיבה שלו חזקה מבצעים קידוח מסביבו כדי לשחרר אותו

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד