צריך לעבור השתלה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

18/10/2013 | 15:36 | מאת: שיניים

אהלן, אני צריך לעבור השתלה באחד מהשיניים (45 נדמה לי) ויש לי מספר התלבטויות. הרופא שלי שמטפל בי כבר שנים הציע לי לעבור השתלה בשווי של 3500 ש"ח אבל קודם אני אצטרך לעקור את השן, לחכות חודשיים ורק אח"כ לבדוק אם אפשר לעשות השתלה. הייתי בייעוץ בתדהר, הם נתנו לי הצעה של 4500 ש"ח, אבל הרגשתי שהשירות שם לא מקצועי ומנגד הם מציעים לעשות השתלה מיידית. מה הרקורד שלהם? האם הם נחשבים אמינים? אפשר לסמוך עליהם? יש מקום יותר מומלץ? לא אכפת לי גם לשלם קצת יותר אבל העיקר שאני אדע שאני לא קונה חתול בשק.

12/06/2014 | 20:19 | מאת: ד"ר אילן לוי

ניתן לעבור השתלה מיידית - עקירה והשתלה באותו היום. בד"כ עדיפה הדרך השמרנית - עקירה, המתנה להחלמת ובניית העצם ואז השתלה

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד