האם השיטה מתאימה להחלפת רק חלק מהשיניים בפה?

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

21/09/2013 | 19:16 | מאת: עינת

לבעלי (בן 60) בעיה של ספיגת עצם ואובדן שיניים עקב דלקת כרונית. השיניים הקדמיות בריאות וללא סתימות אך עליו לעקור 2 שיניים בלסת העליונה (זאת לאחר שלאחרונה עקר שן טוחנת גם מהצד השני). האם השיטה של ALL ON 4 מתאימה לו והאם ניתן להתאים רק את השיניים החסרות ובעתיד, במידה ויהיה אובדן שיניים נוספות , יהיה אפשר להשלים שיניים אלו, הכגל על אותו הגשר שיותקן עם ההשתלה הראשונית?

12/06/2014 | 20:21 | מאת: ד"ר אילן לוי

לעינת, השיטה מיועדת לשחזור לסת מלאה. ניתן לשחזר גם חצי לסת אבל לא שתי שיניים

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד