מבנה צר ושיניים מאוד לא יפות

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

21/01/2013 | 20:00 | מאת: אביבוש

היי, אני בת 26 ואני ממש לא אוהבת את ארבע השיניים התחתונות שלי. בעקרון הן ישרות אבל הן ארוכות להחריד. בנוסף יש לי גם נסיגת חניכיים מה שעוד יותר מדגיש את האורך שלהן. הבנתי שקיצור שיניים לא יפתור את הבעיה מאחר ואי אפשר לקצר באופן משמעותי לכן אני חושבת שאולי כדאי להשתיל שיניים אחרות במקומן. אני פשוט לא מסוגלת להשלים עם האורך שלהן וכל הזמן מדמיינת את עצמי עם שיניים קצרות ויפות. האם יש פתרון לבעיה שלי? אני כבר לגמרי מיואשת.

03/02/2013 | 00:15 | מאת: יעקב

תתיעצי עם רופא שיניים שעיסוקו הוא חניכיים-יתכן ויהיה לו פיתרון בניתוח קטן ולא מסובך.שתלים זה לא פיתרון לעניין זה מכוון שרורך השיניים יהיה שוב מגובה החניכיים ועד להשלמת הסגר.לא לגעת בשיניים בריאות

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד