שלוחות בארץ לשיטה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

30/12/2012 | 10:57 | מאת: עינת

שלום לכם, רציתי מאד לדעת האם יש לך שלוחות ברחבי הארץ? תודה ויום טוב

31/12/2012 | 09:34 | מאת: צוות "מאלו קליניק"

עינת שלום בישראל קיימות 2 מרפאות שקיבלו היתר להיקרא MALO CLINIC, בעולם קיימות מרפאות כאלו ב-20 מדינות.הייחוד הוא בכך שהסטנדרטים של הטיפול הם אחידים,הפרוטוקול הטיפולי של ד"ר מאלו נשמר בדקדקנות וכך איכות הטיפול מובטחת. ניתן להיכנס לאתר העולמי של ד"ר מאלו ולראות זאת באתר - http://www.maloclinics.com/en/index.aspx#mapa כמובן שבישראל קיימים עוד רופאים שהשתלמו בשיטתו של ד"ר מאלו.

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד