השתלת שיניים דחופה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

24/12/2012 | 17:58 | מאת: דניאלה

פאולו מאלו שלום אני צריכה לעבור השתלת שיניים כמעט בכל הפה, הייתי רוצה המלצה לרופא באיזור נתניה והסביבה, הייתי מגיעה אליך בעיניים עצומות אך תל אביב זה רחוק אני ממש פוחדת ולכן הייתי רוצה ללכת למישהו שהוא ידוע בתחום לפחות כמוך. בבקשה המלצתך הדחופה. תודה

25/12/2012 | 17:43 | מאת: צוות "מאלו קליניק"

דניאלה שלום צר לי אם מתחזים ענו לך על השאלה. אין לנו סניף בנתניה,אמנם תצטרכי לנסוע מעט אבל הטיפול אותו תקבלי יהיה ברמה הכי גבוהה והיות והטיפול נגמר בפגישה אחת אין כאן הרבה טירטור וכך תבטיחי לעצמך את הטיפול הטוב ביותר בישראל.

26/12/2012 | 14:38 | מאת: דניאלה

בסדר גמור תודה

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד