השתלת שיניים ביום אחד

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

06/11/2012 | 20:20 | מאת: יוקי

עוקרים את כל השיניים ביום אחד-כאילו עברת שחיטה של הפה באותו יום כמו נגר מרכיבים ברגים בכל המקומות ששם יצאו שיניים ויש מקום טוב להשתלה-מרכיבים שיניים זמניות ותחכה חצי שנה עם יניים זמניות מכוערות שנופלות כל הזמן וכמעט בולעים אותם לאחר חצי שנה במקרה הטוב יתחילו מדידות וכעבור שנה שלמה יהיה הפה מלא שיניים ומרוב יאוש תגיד שהם יפות . ביום אחד עוקרים את השיניים אבל שנה שלמה עד שהפה מתמלא בשיניים

13/12/2012 | 20:29 | מאת: ערן

השתלת שיניים ביום אחד זה ממש סבל כירורגי שנמשך כמה שבועות טובים לאחר ההשתלה. אל תנסו , זה פשוט טראומה עד שזה נרפא וגם אחרי שנרפא, אתה מרגיש שאתה אוכל בשיניים תותבות והן לא יושבות טוב בפה. לא ממליץ בשום אופן. תעשו שתלים רגילים כי אז זה נעשה במשך חודשים שבהם העצם מתחזקת וזה הרבה יותר בריא ונכון מהשתלה מהירה.

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד