למי יש נסיון בall oh 4

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

05/10/2012 | 07:07 | מאת: בן יעקב

לי יש שחמת הכבד וזקוק להשתלת כבד ולפני זה חייב לשקם את כל הפה 2 הלסתות האם ניתן לבצע ביום אחד החדרת 8 שתילים ועקירות?אדם נורמלי יעמוד בזה? ומה היתרון שעושים השתלת השתילים באותו יום של העקירה?

05/10/2012 | 19:29 | מאת: צוות "מאלו קליניק"

טיפול ALL-ON-4 הינו טיפול שמהבחינה הכרורגית אינו קשה ורוב המתרפאים מבצעים אותו ללא קושי רב.קיימת גם האפשרות לבצע את הטיפול תחת טישטוש או בהרדמה כללית-השאלה אם המצב הבריאותי מאפשר זאת במקרה שלך. היתרון של העקירות וההשתלות באותו היום הוא שכך ההחלמה מהירה והריפויי טוב יותר.כמו כן בצורה זו מנצלים את מלוא עצם הלסת הקיימת,והמתרפא סובל מעט מאד.כמובן שקיימת חשיבות מרובה לכך שהרופא המבצע את הטיפול יהיה מנוסה מאד בשיטה ויעבוד לפי הפרוטוקול המקורי של חברת NOBEL.

05/10/2012 | 19:36 | מאת: צוות "מאלו קליניק"

כמובן שהנסיון הגדול ביותר בשיטה נמצא בידי זה שהמציא אותה- ד"ר פאולו מאלו,שמטפל בפורטוגל ובישראל על ידי מרפאות "מאלו קליניק" בתל-אביב או ברמת השרון.רק אלו הן המרפאות היחידות בישראל עם מקסימום הנסיון בשיטה ושעובדות בדיוק לפי שיטת ד"ר מאלו ולכן הן היחידות בישראל שרשאיות להשתמש בשם "מאלו קליניק" ולעמוד בסטנדרטים הכי מחמירים.

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד