שיטת אול און פור

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

03/09/2012 | 16:05 | מאת: גדי

לידיעתכם, אני סבלתי שנים ארוכות ורק לאחר השתלה בשיטה המצוינת הזו חזרתי לחיים ולביטחון העצמי שהיה כל כך חסר לי. תודה וכל הכבוד לדוקטור פאולו מאלו. איש ענק מהחיים

22/10/2012 | 06:49 | מאת: יעל

אני מזה כ-20 שנה עם שיניים תותבבות בשתי הלסטות כיום אני בת 62 ונמאס לי מהמצב שבו אני סובלת בפה כל הזמן כאבים,נפיחויות אבקש את התיעצותכם , והסברים על השיטה

23/10/2012 | 10:54 | מאת: צוות "מאלו קליניק"

שיטת ALL-ON-4 מיועדת בעיקר למצבים של מתרפאים כמוך. ביום אחד אנו מחדירים 4 שתלים לכל לסת,ללא השתלות עצם או כרורגיות מיותרות,ואז בשילוב עם הצוות הטכני שלנו אנו בונים מערכת שיניים שנצמדת לשתלים ולא ניתנת לשליפה. יתרון השיטה הוא בכך שבמינימום סבל ניתן להגיע לתוצאות טובות מאד ולהיפטר מהתותבות באותו היום.

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד