all on 4

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

28/08/2012 | 08:38 | מאת: צילה

בת 60, הלסת העליונה לאחר עקירת כול השיניים,חלפו מאז העקירה בדיוק 6 חודשים . רוצה לתכנן השתלה בשיטת בשיטת All ON 4 יש לי מס' שאלות: במידה ואין בלסת העליונה מספיק עצם, האם ניתן לבצע גם אז, את ההשתלה בשיטת ALL ON 4 ? והאם ההשתלה כרוכה בכאב שלאחר התעוררות ההרדמה,מלווה עם נפיחותמ לאחר מכן ?(אם כן אז לכמה שעות או ימים ?? ואם יש גם צורך בנטילת כדורי אנטיביוטיקה , או שאין צורך ? תודה

29/08/2012 | 20:15 | מאת: צוות "מאלו קליניק"

שיטת ALL -ON -4 מיועדת למצבים בהם אין מספיק עצם,ברוב המקרים ניתן לבצע גם כשאין עצם בכלל בלסת כיוון שאז ניתן לבצע שתלים זיגומטים. ההשתלה עצמה אינה כואבת אולם לאחר שההרדמה פגה ישנם כאבים וזה כבר דבר אינדיבידואלי - ישנם מתרפאים שלא סובלים ויש כאלו שכן.בכל מקרה ניתנים למתרפאים תרופות חזקות כנגד כאבים וגם אנטיביוטיקה. נפיחות או תופעות לוואי אחרות לרוב מאד מועטות. יתרון השיטה הוא שהחלק הכרורגי בה הוא מינימלי ולכן הכאבים שלאחר הביצוע יחסית נמוכים.

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד