ALL ON 4

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

07/12/2010 | 00:31 | מאת: אתי

שלום דר רוזן אני מעונינת לעשות שתלים בשיטה הנ"ל. מס' רופי שיניים טענו בפני שהשיטה הזו די חדשה ואין בטחון לטווח ארוך להצלחות האם הטענה נכונה? אני הייתי רוצה ללכת על השיטה הזו מכיוון שאני סובלת מחרדת שיניים ונכון להיום נותרתי כמעט בלי שיניים. אשמח לקבל מידע בנושא וכמובן את דעתך תודה

09/12/2010 | 11:00 | מאת: ד"ר יורם רוזן

אתי שלום! שיטת ALL ON 4 מיושמת בעולם למעלה מ15 שנים , בארץ למעלה מ 4 שנים בהצלחה גבוהה מאד!!!אני מניח שרופאים שלא מכירים ולא התנסו בסוג בזה של טיפול מסתייגים.אפשר לקרא חומר על השיטה באתר "ד"ר יורם רוזן"

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד