השתלת שניים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

05/12/2010 | 00:47 | מאת: יפתח

אבי רוצה לעשות השתלת שניים .אין לו שניים טוחנות בלסת התחתונה והעליונה במשך 5 שנים,ובנוסף השן הקדמית שלו נפלה לפני חודש רציתי לדעת אם ללכת עם אבי לצילום פנורמי ואז ללכת לרופא ליעוץ, או ללכת קודם כל לרופא להתייעצות. בברכת יום טוב יפתח

06/12/2010 | 13:54 | מאת: ד"ר יורם רוזן

שלום יפתח,עדיף ללכת קודם לרןפא והוא ימליץ על צילום מתאים ישנם כיום הרבה מרפאות שיניים עם מכשיר פנורמי וCT במרפאה!!!!!!!!בהצלחה חג חנוכה שמח!!

22/06/2011 | 11:14 | מאת: איתי שריד

יפתח שלום, לאבי גם היה אותו מקרה והלכתי איתו לד"ר דברוי שלמה שעשה לו טיפול מצויין להשתלות שיניים. אני מאוד ממליץ עליו יצא מקצועי ויפה. האתר שלו http://www.drdvori.co.il/index.php

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד