שיקום לסת תחתונה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

04/10/2010 | 14:33 | מאת: ניצה

יש מצב שאין אפשרות להשתיל עצם ושתלים בלסת תחתונה, או שהיום כבר אפשר. לפני שנה עשיתי צילומים ונאמר לי שאי אפשר לשקם. אציין שאני בת 51 ושסבלתי מנסיגת חניכיים קשה משנות העשרים לחיי, ואיבדתי את רוב השיניים בלסת תחתונה הייתי מאוד רוצה לשקם אותה

09/10/2010 | 09:10 | מאת: דר. צביקה רוזנבלום

שלום,ניצה, גבולות האפשר מתרחבים כל הזמן.אינני יודע עם מי התיעצת.אם תרצי הצעה להתיעצות נוספת עם כירורג טוב,אוכל לתת לך שם שבת שלום ! דר. צביקה רוזנבלום

04/11/2010 | 16:14 | מאת: ד"ר יורם רוזן

ברב המקרים ניתן להתקין בין 2 ל4 שתלים בקדמת הלסת התחתונה, יש צורך בצילום C.T

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד