אויסטה והשתלת שיניים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

20/09/2010 | 19:27 | מאת: זהבה

שלום רב אני בת 61 ובכוונתי לבצעה השתלה .אני מטופלת באויסטה ובקורטיזון 10 מ"ג . כהכנה להשטלה הפסקתי את האויסטה לפני 5 חודשים. בהתיעצות במרפאת שיניים הובהר לי שמאחר ואני מטופלת באויסטה יתכנו בעיות וסיבוכים בקליטת השתל . (הוסבר לי משהוא בנוגע להיווצרוצ העצם מסביב לשתל) . אבקש התיחסותך לבעיה. תודה זהבה

04/11/2010 | 16:31 | מאת: ד"ר יורם רוזן

כמה זמן את נוטלת את התרופה?ישנה בדיקת דם CTX שמאפשרת הערכה של "הסיכון"במידה והתשובות טובות ניתן לבצע שתלים. בהצלחה!!!!!!!!!

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד