שתלים לכל הפה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

20/09/2010 | 14:05 | מאת: אדם

שלום. מגיל 3 אני במרפאות שיניים, ונראה לי שאין שן שלא טיפלו לי בה לפחות פעם אחת. השיניים הטוחנות כבר שחורות ולחלקן אין קירות (דפנות) בגלל גודל הסתימות, חלק מהשיניים הקדמיות גם הן עברו סתימה, השיניים הקדמיות (12 ו- 22) שבורות בקצותיהן (אולי בגלל קסיסת ציפורניים), שן קדמית גם היא שבורה במקצת, ועל אחד הניבים יש כתם גדול. מעבר לזה שרופאה אחת אמרה לי שאם כבר עושים כתר באחת משש השיניים הקדמיות אז עושים את כולן (ורציתי לשאול אם זה נכון/עדיף), האם משתלם לי פשוט לעשות שתלים על כל השיניים ולהיפטר מהצרה הפיזית והכלכלית לשנים הקרובות? או שיש פתרון אחר שיעזור לי מבחינה כלכלית? אני כבר לא יודע את מי לשאול, מחשש שייתן חוות דעת שקרית על מנת לעשות עלי רווח. תודה רבה!

21/09/2010 | 16:38 | מאת: דר. דוליטל

לא כדאי לעקור שיניים אם מצבן לא אבוד,שתלים זה לא טיפול נטול סיכונים או חשש לבעיות שעלולות להתעורר בעתיד.לכל טיפול רפואי יש גם חסרונות וסיכונים.פנה לרופא האישי שלך ותתיעץ איתו

04/11/2010 | 16:18 | מאת: ד"ר יורם רוזן

כמובן שכל מקרה לגופו,במידה וניתן לשקם את הפה ע"ג השיניים הטבעיות אז זה עדיף

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד