תיק-תק

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

05/08/2010 | 08:08 | מאת: אלנה

שלום. ברצוני לברר האם לקבל הצעה של השתלת 3-4 שתלים ועליהם פלטה מתחברת בתיק-תק. מדובר בלסת תחתונה שאין בה שיניים. ההצעה נבעה מאי בטחון שלי בהצלחת השתלה של כל הלסת וכן בעלויות הכבדות. ברצוני להתחיל השתלה מינימלית כנ"ל ואם לא אסתדר אז להמשיך בשלב שני את כל הלסת. האם זה מתקבל על הדעת וכן מה החסרונות בהשתלה בת 2 שלבים ומה החסרון בהשתלה עם תותבת עם תיק-תק בתודה

20/08/2010 | 11:13 | מאת: ד"ר יורם רוזן

מערכת שיניים עם תיק תק היא נישלפת,החיסרון של השתלה בשני שלבים הוא קודם כל אובדן של זמן ושנית לעבור את הפעולה הכירורגית פעמיים ואת זמן ההחלמה הכפול...

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד