תהליך עקירות ועד ביצוע השתלים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

28/07/2010 | 10:58 | מאת: מוטי

ד"ר יורם שלום קראתי בחלק מהתשובות שלך שניתן לעקור את השיניים ובאותו יום לבצע את השתלים . השאלות שלי 1 .אם עוקרים 20 שיניים הרי נשארים חורים בלסת וצריך זמן של איחוי המקום . 2 . כיצד אפשר לקדוח בלסת דרך הסד המדריך כשהחורים של הסד המדריך מול החורים שנשארו מהעקירות ?. 3 . האים ניתן לבצע לסת אחת ולהמתין פרק זמן לביצוע לסת שניה ? 4 . האים מערכת השיניים שמותקנות באותו יום הם השיניים הסופיים ? 5 . מה עושים עם שאיריות מזון שעלולים לחדור מתחת לשתלים ? תודה מוטי

04/08/2010 | 09:06 | מאת: ד"ר יורם רוזן

מוטי שלום ןתןדה על השאלות: בכל לסת יש לכל היותר 16 שיניים,נכון שבאזור העקירה ,"נפערת" מכתשית אך קיימים פרוטוקולים וטכניקות ידועות למה שנקרא "השתלה מיידית!הטיפול בעזרת תוכנת NOBEL GUIDE אינו מתבצע במקביל לעקירות אלא לאחר 6 חודשי ריפוי לפחות,כל לסת מטופלת בפני עצמה ולפי המקרה אפשר להמתין בין טיפול של לסת אחת לרעותה,בד"כ מערכות השיניים המותקנות ביום הניתוח הן זמניות לזמן הרפוי וההחלמה.לגבי ההיגיינה הרי שישנן טכניקות שונות לתחזוקה טובה.בהצלחה

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד