שתלים בכל הפרה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

18/06/2010 | 03:45 | מאת: אתי הרן דאבש

שלום, שמי אתי נשארתי כמעט ללא שיניים או חלקי שיניים עקב חרדה מרופא שיניים. לאחרונה למדתי קצת את השיטה ALL ON 4 וברצוני להתייעץ עם מומחה מאזור הדרום או המרכז, היות ואני מאוד פוחדת לבצע שתלים, כי שמעתי על טעויות רדיקליות שקרו בנדון, האם אתה יכול לכוון אותי למומחה (עדיף גם מקצועי וגם אנושי וסבלני) באזור הדרום או המרכז תודה אתי

30/06/2010 | 18:02 | מאת: ד"ר יורם רוזן

הפורום אינו עוסק בהמלצות,אנחנו מקבלים גם בת"א ניתן לקבוע פגישה לבדיקה וייעוץ 049920202

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד