שתל קדמי עקום!

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

09/06/2010 | 13:02 | מאת: ליאל אוחנה

היי, לפני כשלוש שנים עשיתי שתל בשן הקידמית...... אחרי שעברתי את השתל עשיתי טיפול אורטודנטי בפעם השלישית על מנת שיהיה תוצאה מושלמת ויפה...עקב זה כל השיניים התעקמו לכיוון השתל ויצאו כלפי חוץ זאת אומרת הם ישרות אבל הם יוצאות החוצה בגלל השתל שמשך אותם איליו..... השאלה שלי האם אפשר ליישר שתל אחרי ששתלו אותו עקום....או שיש אפשרות להוציא אותו ולעשות חדש!!!?!?! אשמח מאוד עם תוכל לענות לי בהקדם האפשרי... תודה,ליאל אוחנה =]

09/06/2010 | 16:52 | מאת: ד"ר יורם רוזן

אפשר בעזרת מבנים זויתיים לשנות את ציר אורך השתל ולקבל את השן פנימית יותר ,תלוי בעומק ראש השתל.יש אפשרות להוציא שתל ולשים חדש זו פרוצדורה לא קלה והשימוש בה רק במקרים קיצוניים!

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד