שתלים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

02/06/2010 | 18:45 | מאת: יוסי

דר רוזן לפני שבוע הושתלו בפי בלסת תחתונה 3 שתלים חד שלבים השתל האמצעי זז לי כמו גויסטיק בפלסטלינה ויש גם רגישות יש לציין שיש שם חוסר עצם והיתקינו לי מימברנה האם זה תקין ותוך כמה זמן המקום היתקשה והשתל יפסיק לזוז תודה דר על העזרה שלך ועל הזמן היקר שאתה מקדיש

06/06/2010 | 12:35 | מאת: ד"ר יורם רוזן

שתל חד שלבי שזז סיכויי הקליטה שלו שואפים לאפס.לכן כדאי להתייעץ שנית עם הרופא המטפל,יכול להיות שאפשר לותר על השתל ולשקם באמצעות 2 שתלים בלבד!?בהצלחה!

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד