שתלים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

29/05/2010 | 19:14 | מאת: יוסי

דר רוזן מה ההבדל בין השתלת שתל בלסת תחתונה עם שתל שבולט לשתל שצריכים לפתוח את החניכיים ומה פרוש מימברנה תודה

31/05/2010 | 16:08 | מאת: ד"ר יורם רוזן

קיימים שתלים חד שלביים, שבזמן ההתקנה ראש השתל כבר בולט מעל לחניכיים (דוגמא שתלי ITI) ישנם שתלים דו שלביים שראש השתל נמצא מתחת לחניכיים ורק במצבים מסויימים ניתן באותו יום של ההשתלה לחבר יחידה שנקראת כיפת ריפוי שתבלוט מעל לחניכיים. 2 שיטות השתלים טובות, כל רופא מיומן בשיטה זו או אחרת, ויקבל תוצאות טובות בשתי השיטות. ממברנה היא יריעה מחומר נספג או לא נספג שמכסה איזור מסויים בעצם, ומהווה מחסום בפני צמיחה של תאי רקמה רכה אל האיזור מתוך כוונה שבאיזור זה יצמחו תאי עצם.

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד