שאלות

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

30/04/2010 | 21:44 | מאת: משה

שלום, 1. האם השיטה מתאימה רק לפה ריק משיניים? לי יש את השניים הקידמיות בשתי הלסתות, האם אני מתאים לשיטה? 2. האם השיטה מתאימה לסוכרתי טייפ 2 עם תנודות. לעיתים מאוזן ולעיתים לא. תודה

11/05/2010 | 10:20 | מאת: ד"ר יורם רוזן

שיטתALL ON 4 מתיחסת ללסת שלימה מחוסרת שיניים,לגבי מצבך כדאי לבדוק את טיב השיניים הקיימות ולהחליט על שיטת הטיפול המומלצת בעבורך,שיטת ALL ON 4 היא לא השיטה היחידה. כאשר הסוכרת אינה מאוזנת לא מומלץ לבצע שום טיפול כירורגי לרבות שתלים.מחובתך לעשות כל שניתן בהדרכת הרופאים כמובן לשמור על איזוןהסוכרת .יש לזה השלכות רפואיות רבות!!!!רפואה שלימה ד"ר רוזן

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד