שתלים לכל הפה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

19/04/2010 | 23:34 | מאת: רוני

שלום, אני בן 63, יש לי שתי פלטות נשלפות לכל הפה ולצערי אני לא מצליח לשים אותן יותר מכמה דקות וכל הזמן מוריד אותן, לכן אני מעוניין לעשות שתלים לצורך כתרים קבועים. שמעתי שמשתילים 8 שיניים: 4 למעלה ו- 4 למטה - שמהוות בסיס ועליהן שמים פלטות קבועות - האם זה נכון להשתיל רק 8 שיניים לכל הפה? האם קיימת שיטה עדיפה ביותר? האם יש כמות מינימלית להשתלה בכל הפה?

21/04/2010 | 12:11 | מאת: ד"ר יורם רוזן

שלום לרוני, שיטת ALL ON4 נותנת מענה במיקרים בהם הלסת מחוסרת עצם באזור האחורי ואז 4 שתלים לכל לסת.במידה ויש מספיק עצם בחלקים האחוריים בלסת, ניתן להוסיף שתלים ללא צורך בהשתלות עצם מקדימות!

21/04/2010 | 22:40 | מאת: עמוס

כמה זה עולה בערך

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד