השתלת ניבי חרסינה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

18/04/2010 | 21:20 | מאת: אלון88

שלום יש לי שאלה מיוחדת. יש לי שיניים בריאות ותקינות שאני מרוצה מהם מאוד. רציתי לשאול את קיימת דרך להשתיל לי ניבים ארוכים ומחודדים על הניבים הקיימים שלי. כדוגמת ניבי חיות. אני יודע שבחו"ל יש מרפאות כאלה, ורציתי לשאול אם יש בארץ מרפאה שיכולה לעשות דבר כזה. אציין שכסף לא מהווה בעיה אצלי. תודה מראש.

19/04/2010 | 12:15 | מאת: ד"ר יורם רוזן

אלון שלום! אם הבנתי את רצונך נכון הפתרון הוא ע"י הדבקה של ציפויי חרסינה על השיניים הרלונטיות לצורך שינוי צורתן.

19/04/2010 | 17:55 | מאת: אלון 88

אם אותה הדבקה יכולה להחזיק את הציפויים האלה למקומם במשך חודשים ושנים, זה אכן הפיתרון שאני מחפש.

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד