ALLON4

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

07/04/2010 | 13:46 | מאת: יוסי

האם בשיטת ALLON4 צריך להסיר כל יום את מערכת השיניים המורכבות על השתלים כדי לנקותם? כמה שנים שיניים אלו מחזיקות? האם רצוי להשתמש בשתלים של נובל ביוקר דווקא או שאפשר גם בתואמות?

12/04/2010 | 12:10 | מאת: ד"ר יורם רוזן

שלום ליוסי! מערכת השיניים של ALL ON 4 היא מוברגת ולא ניתנת להסרה ע"י המטופל אלא ע"י הרופא, אורך חיי השתלים והשיקום הוא כמו בכל טיפול שיניים רגיל תלוי בגורמים רבים כמו סוג חומר השחזור, הרגלי המטופל ועוד,איני מכיר את המושג שתלים "תואמים". ALL ON 4 הוא קונספט ברפואת שיניים שפותח נוסה וקיבל אישורים אך ורק עם שיתלי נובל ביוקר

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד